Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

La mutació sentimental

More Views

Writer

La mutació sentimental

 • Writer: Torras, Carme
 • ISBN: 978-84-9779-635-4
 • 320 pages
 • Rustic cover
 • 135 x 210 mm
 • Collection: Ciència-ficció Nº 22
 • Release date: April 2008
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €20.00
  La Cèlia, una noia de tretze anys a qui van criogenitzar perquè patia una malaltia terminal, és tornada a la vida en ple segle xxii per ser adoptada. En una societat on cadascú té un assistent robòtic, la Cèlia xoca amb la manera de pensar, actuar i relacionar-se del seu nou entorn, tan diferent a la de la seva família biològica. La inadaptació de la Cèlia atrau la Silvana, una massatgista emocional que estudia les sensacions perdudes pels humans, i en Leo, un jove bioenginyer que treballa en una pròtesi de creativitat a l’empresa de robots personals líder del mercat CraftER dirigida per l’enigmàtic Doctor Craft.

  “Una història intel·ligent, esgarrifosa i a la vegada estranyament propera que Torras ens explica amb una capacitat fabuladora no exempta d’humor i d’ironia. Les preguntes que de forma gairebé hilarant podem veure reflectides al llibre són apassionants.” Imma Monsó, La Vanguardia 


  “He llegit un llibre sensacional de ciència-ficció, La mutació sentimental. Un llibre d’una bellesa espectacular. Us imagineu uns robots que sàpiguen prendre decisions millors que les nostres? Que ens avantatgin?” Isabel-Clara Simó, Avui. 


  Disponible la guia de lectura. 

  Carme Torras Genís és doctora en informàtica, professora d’investigació a l’Institut de Robòtica (CSIC-UPC) i escriptora. En l’àmbit científic, ha publicat llibres i articles sobre models neuronals, visió per computador, intel·ligència artificial i robòtica. El 2020 va rebre el Premi Nacional de Recerca per les seves contribucions a la robòtica assistencial. En l’àmbit literari, amb les novel·les Pedres de toc (2003) i Miracles perversos (2011) obtingué els premis Primera Columna i Ferran Canyameres d’intriga i misteri. La mutació sentimental, Premi Manuel de Pedrolo 2007, va obtenir també el premi Ictineu en la seva primera edició. És l’autora guardonada amb més premis Ictineu, un total de cinc: un altre de novel·la per Enxarxats (2017) i tres a relat original en català per La vita e-terna, L’indigent i La llavor humana. Aquestes dues novel·les, així com el recull de relats Estimades màquines (2020), aborden dilemes ètics suscitats per la intel·ligència artificial i la robòtica. És membre de l’Associaciód’Escriptors en Llengua Catalana i de la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia.