Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

La necessitat d'un mur

More Views

Writer

La necessitat d'un mur

 • Writer: Pérez Druguet, Carles
 • ISBN: 978-84-1303-063-0
 • 144 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 240 mm
 • Collection: Lo Marraco Nº 347
 • Release date: February 2019
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €14.00
  Escollir una marca de llet nova, trobar un inquilí pel pis abans que acabi el mes, decidir marxar de vacances o quedar-se perquè la Júlia agafi la feina de la seva vida, buscar-li un regal pel seu trentè aniversari. En Pol disposa d'unes vacances per solucionar aquestes obligacions, però com més temps lliure té, menys sap com encarar-les. Els seus amics creuen saber què necessita en Pol; ell els fa cas i sense voler-ho cau en una rutina de contradiccions, marcada per excessos nocturns, dietes absurdes, excursions a la muntanya i consumisme. En un d'aquestes sortides, en Pol coneix la Irene, l'única persona que l'entén i que està disposada a ajudar-lo, però el temps s'acaba i les tasques pendents s'encallen. Com un virus, els dubtes d'en Pol s'escampen per les seves amistats i comencen a fer trontollar qüestions vitals de cadascuna d'elles: la Júlia vol anar a estudiar a un altre país, l'Arnau ja no vol parella, en Javi vol traslladar-se a un pis nou i la Mercè vol emigrar a Amèrica Llatina. Mentrestant, en Pol, que té por de sortir sol a l'exterior i de prendre qualsevol decisió, es queda sense menjar, sense roba, sense amics, sense parella i sense casa.

  És la història d’una persona de 30 anys que el context li demana un canvi que no necessita. Això li porta una sèrie de conflictes i un xoc amb unes expectatives que no són les seves. 


  És un llibre sobre la llibertat personal. 

  Carles Pérez Druguet (Manlleu, 1984) és un escriptor, músic i professor de català que d'adolescent va descobrir el gust per la narrativa amb els videojocs i els còmics. El seu primer projecte van ser una sèrie de tires còmiques que va idear mentre s'avorria a classe i que li van fer guanyar el premi Tira Jove del Carnet Jove, gràcies al qual va publicar a El Jueves. Es pot dir que va començar a escriure històries per culpa de Raymond Carver i des d'aleshores compagina l'escriptura i la música amb altres feines. Ha editat diversos discos i ha guanyat premis literaris com el Frederica Montseny, de Manlleu, i el Nadal Batle, de Felanitx. També desenvolupa el blog Anàlisi Narrativa i el web per a professors Firmament Literari. L'any 2017 va acabar d'escriure la seva primera novel·la.