Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

La Quima i les Homilies d'Organyà

More Views

Writer


La Quima i les Homilies d'Organyà

 • Writer: Oliva Prim, Núria ; Pal Ordeig, Laura
 • Ilustrator: Pal Ordeig, Laura
 • ISBN: 978-84-1303-395-2
 • 40 pages
 • Rustic cover
 • 140 x 200 mm
 • Collection: Narrativa Nº 105
 • Release date: August 2022
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €8.95
  En Pol i en Lluc tenen nou anys, són molt amics i els encanta jugar a la Sala Museu de les Homilies a Organyà. Un dia, la seva tranquil·la tarda de joc es veurà alterada per un sorprenent imprevist, ple de màgia, que els portarà a fer un viatge a través del temps i a conèixer en persona el cèlebre historiador Joaquim Miret i Sans. Junts faran la gran troballa de les Homilies, un dels documents literaris més antics escrits en llengua catalana, un esdeveniment que forma part de la història i de la cultura del Pirineu. Tots tres tindran els millors companys de viatge, l'aranya Quima i el voltor Tor, i comptaran amb l'ajuda dels minairons i les seves impetuoses ganes de treballar. Uns ingredients perfectes per aprendre i passar una bona estona.

  El conte apropa per primera vegada als infants la importància de les Homilies d'Organyà, un dels primers textos literaris escrits en català. 


  En Pol i en Lluc són dos nens viuen una aventura insòlita: la troballa de les Homilies d'Organyà tot viatjant al passat. 


  Un conte per descobrir un dels fets més importants per la cultura i història del Pirineu, així com per la llengua i la literatura catalana. 

  Núria Oliva. Nascuda a Sabadell. Química de formació, amb una adolescència marcada per la passió per la muntanya i el món associatiu. Viu a la Seu d'Urgell des de l'any 1999 i el seu fill, Lluc, ha estat la seva gran inspiració a l'hora d'escriure. Aquest és el seu segon conte històric. Activista cultural i amant del Pirineu, treballa per la defensa per la llengua, la cultura i el país. Ha format part de la junta del Retaule de Sant Ermengol i actualment és presidenta d'Òmnium Alt Urgell (2012) i de les Dones Acordionistes i Percussionistes del Pirineu, Diàdona (2014).

  Laura Pal Ordeig, dissenyadora gràfica nascuda i resident a la Seu d’Urgell on exerceix la seva professió des de 2003. Des de petita va mostrar interès i diverses habilitats artístiques, però finalment es va decantar pel disseny gràfic, que va estudiar a l’escola d’art Llotja de Barcelona. Complementa el disseny amb la il·lustració, sobretot de caràcter infantil. Ha il·lustrat altres contes vinculats a la cultura del Pirineu.