Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Nen i jaguar

More Views

Writer


Nen i jaguar

 • Writer: Maceiras Lafuente, Andrea ; Sánchez Gómez, Eva
 • Ilustrator: Sánchez Gómez, Eva
 • ISBN: 978-84-1303-446-1
 • 128 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 140 x 210 mm
 • Collection: Nandibú - Nanidbú +8 Nº
 • Release date: January 2023
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €13.00
  Els jaguars són animals molt poderosos. Diu la llegenda que van néixer alhora que el sol i la lluna i per això el seu pelatge és daurat com la llum i les seves taques són negres com la nit. A més, el sol i la lluna els van concedir un do especial: els jaguars tenen el poder de visitar els éssers humans en somnis. Són capaços de portar-los missatges o allunyar els seus malsons. Però en Balam és només un cadell la nit en què visita al petit Tumi, membre de la tribu amazònica Iwatse. És massa aviat, i això significa que s’aproxima una amenaça. El fum enfosqueix la selva. El verí ha arribat al Riu Gran. Però el rugit de la selva viu en les ànimes dels qui l’habiten. I només espera a ser alliberat.

  Una faula plena d’aventura i de màgia amb el rerefons tràgic de la destrucció de l’Amazones i el perill que suposa per als seus habitants: els arbres, les plantes, els rius, els animals i els humans. 


  Nen i jaguar és un cant d’amor a la natura, així com una ferma denúncia de la complicada realitat de les tribus aïllades de l’Amazones. 


  Andrea Maceiras és una de les veus prominents de la literatura infantil estatal. Ha obtingut premis autonòmics com el Merlín o el Jules Verne, ambdós a la seva Galícia natal, i ha estat reconeguda amb premis nacionals com el Lazarillo i l’Anaya. 


  El relat compta amb les tendres i evocatives il·lustracions d’Eva Sánchez. 

  Andrea Maceiras (A Coruña, 1987) és escriptora de literatura infantil i juvenil, a més de doctora en Filologia Hispànica i llicenciada en Filologia Gallega. És autora de més d’una dotzena de novel·les destinades a nens, nenes i adolescents. Ha obtingut premis autonòmics com el Merlín o el Jules Verne, i premis nacionals com el Lazarillo i l’Anaya. Algunes de les seves novel·les estan reconegudes a la llista d’honor de l’OEPLI. Aborda temes com la identitat, l’ecologisme o la recerca del nostre lloc al món, sense oblidar mai la màgia i la fantasia.

  Eva Sánchez es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i es va especialitzar en il·lustració a l’Escola de la Dona. Ha estat seleccionada pel Catàleg Iberoamérica Ilustra i per la Biennal de Bratislava. Ha participat en exposicions internacionals. Ha rebut el premi CCEI d’il·lustració, el premi Internacional d’Àlbum Il·lustrat Edelvives i el Letteratura Ragazzi di Cento. Alguns dels darrers llibres que ha il·lustrat formen part de la llista White Ravens.

  Anna Llisterri i Boix (Barcelona, 1969) va estudiar Filologia Anglesa i Germanística a la UAB i des de poc després es dedica professionalment a la traducció i la correcció. Des d’aproximadament el canvi de segle, s’ha centrat cada vegada més en la traducció editorial al català des del castellà i l’anglès. Fa uns anys que treballa sovint en el camp de la LIJ, en el qual ha traduït àlbums il·lustrats i narrativa per a infants i joves.