Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Rambles de la vida

More Views

Writer

Rambles de la vida

 • Writer: Montobbio de Balanzó, Manuel
 • ISBN: 978-84-1303-278-8
 • 64 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 240 mm
 • Collection: Monografies Nº 118
 • Release date: June 2021
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €13.00
  Davant l’atemptat del 17 d’agost de 2017 a les Rambles, aquestes Rambles de la vida són una pregunta, una invocació als àngels de les Rambles, a llur ànima ferida que cerca curar-se, perquè mirem ànima endins i d’ella traguem totes les Rambles que som. Una invocació per a ser, i alhora un recorregut, un passeig per la vida a través de les Rambles i una meditació sobre ella que l’autor comparteix invitant-nos a fer cadascú el nostre, amb l’esperança de fer amb altres gotes el mar, de contribuir al fet que qui les llegeixi tragui, traguem fora les Rambles que ens habiten endins, fer entre tots les Rambles de la vida, de les Rambles poesia, de les nostres Rambles les Rambles.

  Manuel Montobbio:"escriure-les hagi estat un acte de recerca de l'ànima, de la curació de la seva ferida, resposta a les preguntes sense resposta; d'afirmació de la vida i l'esperança. Esperança que llegir-les també ho sigui: amb ella et convido a recórrer-les, i amb el desig que al fer-ho trobis i donis també a la llum les Rambles de la teva vida".


  L'autor va escriure aquestes reflexions en forma de poesia a partir dels versos escrits per iniciar el llibre de condol que durant dos dies es va mantenir obert al públic a Andorra, i de les impressions del seu recorregut per les Rambles ferides el 26 d'Agost, a partir del qual s'il-luminen i encarnen aquestes Rambles de la vida.

  Manuel Montobbio és diplomàtic i doctor en Ciències Polítiques per la UAB, postgraduat en Alts Estudis Europeus pel Col.legi d’Europa (Bruges, Bèlgica) i llicenciat en Dret i en Ciències Econòmiques per la UB. Ha desenvolupat una doble trajectòria diplomàtica i acadèmica i literària. La primera l’ha portat a exercir diferents responsabilitats al Ministeri d’Assumptes Exteriors, Unió Europea i Cooperació i a estar destinat a San Salvador, Djakarta, Mèxic, Guatemala, Tirana, Andorra i a Estrasburg davant el Consell d’Europa. La segona, a ser autor de llibres de poesia com Mundo. Una geografía poética (2013), Guía poética de Albania (2011) i Estilites d’Andorra / Estilitas de Andorra (2019), creant un món poètic al que s’integren ara aquestes Rambles de la vida; i de llibres d’assaig com, entre d'altres, La perplejidad del quetzal (2019), Ideas chinas (2017), Búnkeres (2015) o Tiempo diplomático (2012), així com de nombroses publicacions sobre processos de pau, relacions internacionals i interculturals, transicions polítiques i política comparada.