Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Si no dius fort el meu nom em condemnes per sempre

More Views

Writer

Si no dius fort el meu nom em condemnes per sempre

 • Writer: Vicens Picornell, Antònia
 • Ilustrator: Serra Bernadó "Lily Brick", Mireia
 • ISBN: 978-84-1303-167-5
 • 78 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 240 mm
 • Collection: Tria Personal Nº 04
 • Release date: February 2020
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €15.00
  "En la poesia que el lector té entre les mans, poderosament intuïtiva, cada paraula pesa com mil paraules alhora, cada síl·laba batega oberta, sense límits, respira amb l’alenada sensual i pura de totes les cordes del sensori. Un espai, en definitiva, on alça el vol un dels grans poders de la imatgeria poètica de Vicens: la seva capacitat de fondre el concret i l’abstracte en versos tallants, vivíssims. Els seus versos, cisellats, punyents, flueixen tendres i alhora enverinats com la saba de l’escorpí. Poques veus poètiques d’avui, i no només parlo de les que ho fan en llengua catalana, atresoren la força imaginativa de Vicens, capaç d’hibridar la narració més humil i realista de la vida amb el misteri de l’esclat d’una flor; poques, també, contemplen una intensitat tan despullada, sotsobrant i demolidora com la que fa niu a la mar dels seus versos. Endinseu-vos-hi doncs, salpeu a la recerca de desigs i naufragis. Només aleshores coneixereu de debò què és la veritable poesia". (Del pròleg de Jaume Pont).

  Aquest llibre ha rebut l'ajut del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
  Antònia Vicens és, sens dubte, una de les escriptores més reconegudes del panorama literari català. 


  Distingida amb diversos premis literaris, entre els quals destaquen la Creu de Sant Jordi, la medalla Ramon Llull (que va refusar en protesta per la política lingüística del Govern Balear), el Premi Nacional de Cultura i Premi Nacional de Poesia de les Lletres espanyoles. 


  Els seus llibres han estat traduïts a l’alemany i al castellà. 


  Aquest llibre és un homenatge a tota la seva obra. 

  Antònia Vicens (Santanyí, Mallorca, 1941). Va donar-se a conèixer literàriament l’any 1967 en guanyar el premi Sant Jordi amb la seva primera novel·la, 39º a l’ombra. El 2009 va aparèixer el seu primer poemari Lovely, seguit de Sota el paraigua el crit (2013), Fred als ulls (2015) i Tots els cavalls (2017), Premi Cavall Verd de la Crítica i Premio Nacional de Poesía (2018). Ha rebut la Creu de sant Jordi de la Generalitat de Catalunya (1999); el Premi Ramon Llull del Govern Balear (2004); el Premi Josep M. Llompart de l’Obra Cultural Balear; la Medalla d’Or de la Vila de Santanyí; la Medalla d’Or de la Ciutat de Palma; el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya (2016) i el Jaume Fuster de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (2019), entre d’altres.