Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Una mala època

More Views

Writer

Una mala època

 • Writer: Lluent Estela, Èric
 • ISBN: 978-84-1303-425-6
 • 336 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 135 x 210 mm
 • Collection: Narrativa Nº 106
 • Release date: March 2023
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €20.00
  Una mala època parla de la guerra com a element definitori d’un temps no gaire llunyà (1898-1971) en què milions de persones van ser víctimes de conflictes brutals i inimaginables fins aleshores. Partint de la vida d’un ciutadà comú nascut als baixos fons de Barcelona, aquest assaig fa convergir els grans fets històrics nacionals i internacionals amb les històries quotidianes d’una generació que va créixer entre revoltes i lleves de soldats, que va haver de lluitar al Marroc, que va viure sota les bombes, que va patir la repressió franquista i que va morir en plena dictadura.

  Llibre editat amb el suport de:  L'autor ens aporta un fragment de les vivències de tota una generació de joves barcelonins que va néixer a finals del segle XIX. 


  El llibre vol que no es perdi la memòria d’aquella generació, la que va haver de viure els temps més convulsos i sanguinaris de la història de la humanitat. 


  No és, només, un document familiar, és un document històric, social i polític a través del qual recordem què vol dir formar part, de veritat, de les classes populars, d’aquelles que no apareixen en els llibres d’història perquè se les ha anonimitzat. 


  Parla de la duresa d’un règim, de la repressió, de la pobresa, de la desesperança. Però també de la determinació per viure, de la lluita per defensar drets i llibertats, i de com, en una determinada època, guanyar un dia de vida, era, senzillament, la definició de viure. 

  Èric Lluent Estela (Barcelona, 1986). Periodista de vocació i de professió, ha col·laborat amb mitjans com Ràdio 4, SER Catalunya, La Marea, Mèdia.cat, La Vanguardia, La Directa o l’Independent de Gràcia. L’any 2017 va ser guardonat amb el Premi Ramon Barnils de Periodisme d’Investigació, en la categoria d’obra inèdita. Actualment, resideix a Reykjavík, Islàndia, país sobre el qual ha escrit dos llibres autoeditats, Islàndia 2013. Crònica d’una decepció i Islàndia 2014. El preu del miracle econòmic.