Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Contes tristos del procés

Más vistas

Autor(es)

Contes tristos del procés

 • Autor: Colomer Miralbell, Víctor
 • ISBN: 978-84-1303-259-7
 • 134 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 135 x 210 mm
 • Colección: Lo Marraco Nº 372
 • Fecha de publicación: Marzo 2021
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  13,00 €
  Tretze relats de política catalana, cada un d’ells inspirat en un clàssic de la literatura universal. Una mirada gens convencional de l’autor ens descobreix a un Carles Puigdemont protagonista d’un relat de Jorge Luis Borges, a Jordi Cuixart a La Taronja Mecànica d’Anthony Burgess i a Quim Torra com a Jesucrist en l’Evangeli Segons Sant Mateu. Al Jutge Marchena i al guàrdia civil De los Cobos també se’ls ha reservat papers rellevants en aquest gran deliri de política-ficció. Altres autors com Franz Kafka, Herman Hesse, Johnathan Swift, Georges Orwell, Ray Bradbury o Saint-Exupéry donen estil i escena a la gran desfeta catalana del segle XXI. Un constant humor de fons, agre, surrealista, esbojarrat i, a vegades, molt negre ajuda el lector a superar la tristesa profunda en què es troba actualment el moviment independentista

  És una distopia que imagina Catalunya, des de diferents referents cinematogràfics. Què passaria si la pel·lícula A Clockwork Orange hagués passat a casa nostra? 


  Aquesta novel·la va rebre els elogis del jurat del Premi de Narrativa de l’Ametlla de Mar, per la seva originalitat i la seva capacitat d’entretenir el lector. 

  Víctor Colomer Miralbell (Barcelona, 1956) va ser periodista de Diari de Sabadell de 1980 a 2015. Durant trenta-tres anys entrevista més de 7.000 persones en la secció Cara a Cara. S’especialitza en la cerca de referents sabadellencs al món i mundials a Sabadell en l’esperit de «glocalisme» que caracteritza tota la seva obra, tan literària com fotogràfica. Amb aquest esperit, l’any 2012 publica el llibre de fotomuntatges Sabadell imaginari i, el 2015, El Llibre de les Meravelles, una ficció irònica en imatges sobre la triomfant Catalunya independent. Entre 2015 i 2020 publica calendaris de fotomuntatges de cinema clàssic de Madrid, Barcelona i Girona. El 2019 publica, només online, la biografia de l’exorcista Antonio Jiménez, El Cazador de Espíritus.