Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Hereus de la terra

Más vistas

Autor(es)

Hereus de la terra

 • Autor: Boya Alós, Francés Xavier
 • ISBN: 978-84-1303-152-1
 • 208 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 150 x 240 mm
 • Colección: Argent Viu Nº 153
 • Fecha de publicación: Septiembre 2022
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  19,00 €
  Aborda els debats clau dels territoris de muntanya i en especial de l’Aran com un país singular. L’autor tracta els reptes de futur d’aquest espai geogràfic amb una mirada profunda i transversal sobre els problemes de més rabiosa actualitat, com el canvi climàtic, el despoblament o l’impacte de l’economia globalitzada en les economies de muntanya. Aquest llibre suposa també una introspecció en l’experiència vital de l’autor i un interessant exercici de memòria personal i col·lectiva. Un apassionat relat històric i polític al llarg d’un viatge, amb pinzellades literàries i personals, que ens transporta sovint al passat per ajudar-nos a afrontar els reptes que planteja el futur més immediat.

  Un treball que neix de la convicció i de la voluntat personal de comprendre i aprofundir en els reptes de futur dels aranesos, com a ciutadans que són d’un territori singular i diferenciat. 


  Cal que analitzem com ha evolucionat la nostra relació amb la muntanya com a element central de les nostres vides, i amb la terra sota una concepció més general. 


  És un llibre també de sentiments. El laberint d’emocions que ens duen a adquirir el sentit de pertinença a una terra, a una geografia determinada, són sentiments que es conformen al llarg de tota una vida.

  Francés Xavier Boya Alós és autor de diverses publicacions relacionades amb la muntanya i la Vall d’Aran. El llibre de relats L’alè del bosc i la novel·la Presoners de la mar gelada, guanyadora del premi les Talúries, són les seves darreres publicacions. Polític i músic, sempre ha estat un activista compromès amb la cultura aranesa. És portaveu del grup d’UA a la Diputació de Lleida i ha estat síndic d’Aran, senador i diputat al Parlament de Catalunya. Actualment ostenta la presidència de l’associació esMontañas (Asociación Española de Municipios de Montaña).