Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

La volta al món amb un veler

Más vistas

Autor(es)

La volta al món amb un veler

 • Un viatge pels grans oceans de la Terra

 • Autor: Badia Vidal, Xavier
 • ISBN: 978-84-1303-238-2
 • 232 páginas
 • 230 x 280 mm
 • Colección: Visió Nº 87
 • Fecha de publicación: Marzo 2021
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  35,00 €
  El veler reposa a les costes de la Polinèsia. El llibre que teniu a les mans no vol ser ni una guia de turisme nàutic ni un compendi de tècniques de la navegació a vela. Xavier Badia ens proposa la seva experiència personal –i la dels seus companys de tripulació– a bord del veler Lluiton, que salpa de Catalunya, travessa el Mediterrani, l’Atlàntic, el Carib, el Pacífic, l’Índic i torna a casa altre cop per l’Atlàntic. Tot plegat, un viatge de gairebé 32.000 milles i 22 mesos. Amb 260 fotografies i narrada en primera persona, aquesta aventura està plena de moments difícils i també d’eufòria. Des de l’espectacle de la mar de dia a la meravella nocturna del cel estelat de l’hemisferi sud, passant per la violència de les tempestes tropicals, fins als taurons que poden nedar al teu costat i les tortugues gegants de les Galápagos, els navegants han viscut tot tipus d’emocions. El llibre ens capbussa també en la realitat del pobles nadius del Carib o de les illes de la Polinèsia, a la vegada que també ens permet veure en profunditat les relacions personals –d’amistat, de família, d’amor– en moments de fortes tensions i d’estrès personal. És en aquestes situacions quan el Xavier ens parla de les seves frustracions i desitjos. Un llibre que estableix una mirada sobre l’espècie humana, i que ens posa davant de decidir quin és el sentit de la vida dels navegants.

  Conté 260 fotografies a color i està narrat en primera persona. El llibre vol mostrar que aquesta aventura està plena de moments difícils però també d’eufòria. 


  Ens capbussa també en la realitat del pobles nadius del Carib o de les illes de la Polinèsia, a la vegada que també ens permet veure en profunditat les relacions personals –d’amistat, de família, d’amor– en moments de fortes tensions i d’estrès personal. 

  Xavier Badia Vidal (Lleida, 1953) és un economista que es va jubilar al 2013. Abans de fer la volta al món, tenia una certa experiència en navegació a vela especialment per la costa mediterrània i les Illes Balears, però mai no havia fet una llarga travessa. Moltes persones pensaven que no estava prou preparat per embolicar-se en aquesta aventura..., i ell, en realitat, creia que tenien raó. Però aquest viatge era un somni de feia molts anys i va pensar que, si no el materialitzava de seguida, ja no el faria mai. És un home positiu, acostumat a la gestió, i estava convençut que ja agafaria l’experiència marítima i els coneixements tècnics necessaris sobre la marxa, al llarg de la navegació. Persona molt activa, amb força inquietuts, li agrada fer coses amb els amics, caminar per la muntanya, jugar al golf i també llegir, encara que la seva gran passió és viatjar. I ho ha fet pels cinc continents, però fins ara mai amb un veler. És capità de iot i membre de la Real Asamblea de Capitanes de Yate de España (RAECY).