Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Malabèstia

Más vistas

Autor(es)

Malabèstia

 • Autor: Gámez-Serrano, Raquel
 • ISBN: 978-84-1303-402-7
 • 196 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 150 x 230 mm
 • Colección: Lo Marraco Negre Nº 29
 • Fecha de publicación: Agosto 2022
 • Premi Ferran Canyameres de Novel·la, 2022
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  16,00 €
  Torna Gal·la Antich, l’educadora social protagonista del thriller carcerari A la seva pell (2016). Després d’abandonar la ciutat, Antich treballa ara als Serveis Socials de Can Bosch, un poble de muntanya a tocar de les Colònies Forestals, o del Far West, com a ella li agrada anomenar-les. Les colònies són a una urbanització inhòspita on viu la Jessi, una usuària que la durà pel camí del pedregar i la implicarà, sense adornar-se’n, en una nova investigació en què coincidirà amb el sergent Vehí. Tots dos es van conèixer quan intervenien en “el cas de la torreta”, en la novel·la de suspens psicològic No diguis res (2018), mereixedora del premi Millor Novel·la València Negra 2019.

  Una novel·la negra policíaca, escrita en primera persona, on les plantacions de marihuana i “els malabèsties” no tenen res a envejar a les cuines de metamfetamina ianquis ni als red-necks. 


  Sebastià Bennasar: "un llibre important perquè significa la consolidació d’una autora que ha vingut a quedar-se a la nostra literatura." 


  L’autora ens sacseja, ens empeny a l’abisme i ens aboca a la realitat més fosca de la nostra societat alhora que demostra, una vegada més, que li agrada tocar tots els pals del gènere criminal. 

  Raquel Gámez-Serrano va néixer a Barcelona. És Graduada en Educació Social a la Universitat Oberta de Catalunya, Graduada en estudis immobiliaris i de la construcció a la Facultat d’Econòmiques de Barcelona i és Tècnica especialista en relacions públiques i administració. Ha publicat, entre altres llibres, A la seva pell (2016), novel·la finalista del Premi Tuber Melanosporum del Festival Morella Negra com la Trufa, l’assaig Els CIE o la il·legalitat institucional (2017) i No diguis res (2018), premi Millor novel·la negra València Negra i traduïda al castellà No digas nada (2019). És l’autora del relat Assassinat de cambra, amb què s’inaugura la sèrie Crims artístics del Museu Nacional d’Art de Catalunya. Ha guanyat diversos premis literaris com el IX Concurs Literari Esteve Albert amb el conte En nom de Cecília (2018). També ha participat en diferents antologies de relats com Barcelona. Viatge a la perifèria criminal (2017), Delinqüents (2020) i La cervesa de la Highsmith (2020). Enguany, l’any 2022, és la directora del Festival de Novel·la Criminal en Català CREIXELL.CRIMS.