Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Crim al bancal

Más vistas

Autor(es)

Crim al bancal

 • Autor: Cal Sánchez, Juan
 • ISBN: 978-84-1303-427-0
 • 240 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 150 x 230 mm
 • Colección: Lo Marraco Negre Nº 30
 • Fecha de publicación: Diciembre 2022
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  19,00 €
  Un periodista veterà i no gaire triomfador i una advocada jove i seductora investiguen la misteriosa aparició d’un cadàver calcinat en un bancal de pomeres al poble de Mascançà. Serà un crim masclista? Una agressió racista i xenòfoba? Potser un crim amb grans dosis de corrupció política? Tot això i molt més passa en aquesta primera incursió del periodista Juan Cal en la literatura negra i criminal en llengua catalana. Un thriller intens, trepidant, ple de girs inesperats i de personatges versemblants. Periodisme i ficció, realitat i fantasia, s’apleguen per conformar un univers recognoscible per al lector. L’autor fa servir tota la seva experiència periodística i tot el seu talent literari per endinsar el lector en una trama sòrdida on la corrupció política, la violència i la injustícia tenen el seu contrapunt en un món d’amistat i respecte. Descripcions líriques i submóns horribles conviuen en una història en la qual el lector se sentirà atrapat des del primer paràgraf. El ritme és àgil i trepidant. La història no dona treva. És un d’aquells llibres que fan gaudir des de la primera fins a l’última pàgina.

  Una novel·la negra i social. Denuncia la corrupció i els tractes de favor que, durant molts anys, han tingut lloc a les institucions catalanes. El llibre s’inspira en la realitat política de la província de Lleida i el lector podrà trobar paral·lelismes amb alguns dels càrrecs que han ocupat les institucions els darrers anys. 


  El llibre rellança i engrandeix el fenomen de la novel·la negra lleidatana, que ha tingut autores de grans vendes, com Montse Sanjuan o Marta Alòs. 

  Juan Cal Sánchez (Pontevedra, 1956) ha dedicat gairebé tota la seva vida professional al periodisme, concretament al diari Segre de Lleida, on ha desenvolupat totes les peces de l’auca: ha estat cap de l’àrea de fotocomposició, cap de redacció, director i finalment director executiu. És autor de tres novel·les en llengua castellana, El exilio de Mona Lisa, Operación Bucéfalo i Generación 1974, publicades amb Editorial Mileno i s’estrena ara en llengua catalana amb el thriller Crim al bancal, la primera incursió de l’autor dins del gènere criminal, però no l’última.