Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Pedalar amb tu

Más vistas

Autor(es)

Pedalar amb tu

 • Autor: Vall Buch, Samantha
 • ISBN: 978-84-1303-404-1
 • 256 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 150 x 230 mm
 • Colección: Lo Marraco Nº 391
 • Fecha de publicación: Septiembre 2022
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  19,00 €
  Aquesta és la història d’un xiuxiueig. Una antiga bicicleta es converteix en altaveu de vides i alhora en el compte enrere de qui decideix deixar aquest objecte com a símbol de la seva ànima. Present i passat s’entrellacen tot convidant el lector a enamorar-se de cadascun dels personatges i de l’època que els toca viure, des de la guerra civil fins els nostres dies. Pedalar amb tu és un relat històric amb la veu d’una narradora intel·ligent, sarcàstica i mordaç que no passa desapercebuda. Històries tendres que amb una trama audaç i àgil alimenten la curiositat fins a la darrera pàgina.

  Debut literari de la periodista i presentadora Samantha Vall amb una novel·la emotiva i fresca sobre la memòria i el llegat històric que ens deixen els nostres avis. 


  Una bicicleta Rabasa del 1936 ens fa viatjar per les vides d’uns personatges diversos i ben dibuixats, que es fan estimar irremeiablement. 


  Conèixer les nostres arrels i comprendre qui som és un anhel social en temps confusos. Pedalar amb tu és precisament un recorregut àgil per la nostra història recent des dels ulls d’una narradora sorprenent i irònica que connecta passat, present i futur. 

  Samantha Vall Buch va néixer a Barcelona però ha viscut trenta anys a Lleida. És periodista i llicenciada en Educació Física. Treballa a TV3 des del 2000 però al 2019 se’n va anar a viure a Londres amb la seva família nombrosa. Ha estat cap de continguts, guionista, reportera i presentadora dels programes En directe, 3/24, Quèquicom, Lletra Petita, Collita Pròpia, Catalunya Experience, El Merlinari, El Llenguado, Emergències i El got d’aigua. També ha treballat a La Vanguardia Publicaciones, fent un col·leccionable històric i ha presentat l’informatiu a Ràdio i Televisió d’Andorra. Viatjar, fer esport i escriure són les seves passions. Aquesta és la seva primera novel·la.