Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Primàries de sang

Más vistas

Autor(es)


Primàries de sang

 • Autor: Juvillà Ballester, Pau ; Marín Rubio, David
 • ISBN: 978-84-1303-076-0
 • 204 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 150 x 240 mm
 • Colección: Lo Marraco Negre Nº 10
 • Fecha de publicación: Marzo 2019
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  15,00 €
  Marcel Ortí, la jove promesa política de la Unió Patriòtica i Progressista, té dues preocupacions: arribar ben lluny en política, i garantir un bon futur per al seu fill, víctima d’una cruel malaltia congènita. Ara que s’apropen les eleccions municipals, Ortí té a tocar el seu somni i el de la seva família: convertir-se en l’alcalde de Lleida més jove de la història. Però la visita d’un misteriós grup d’empresaris poc abans de les eleccions, i les maniobres dels seus rivals dins i fora del partit desencadenaran una tràgica i sagnant espiral d’esdeveniments. El sergent Rull, un veterà investigador dels Mossos de Balaguer, haurà de fer front a un dels casos més complicats de la seva carrera mentre veu com la seva filla s’allunya cada cop més de la seva vida.

  La història no està basada en fets reals però té prou arguments perquè el lector pugui jugar a endevinar els personatges. 


  La narració se situa a l'Ajuntament de Lleida, enmig d'un procés de primàries que decidirà el candidat a l'alcaldia. 


  Novel·la negra que juga amb la realitat i on hi trobarem morts, corrupció i enveja. 

  Pau Juvillà Ballester (Lleida, 1973) és tècnic en medi ambient i regidor de la Crida per Lleida - CUP a la Paeria. És una persona compromesa amb els moviments socials i solidaris, com el de la insubmissió, per la que fou jutjat. També ha estat de delegat sindical de CGT, membre del seu secretariat permanent i del secretariat nacional de la CUP. Interessat per la història del moviment obrer i de l’independentisme, és coautor dels llibres EPOCA, l’exèrcit a l’ombra (2010) i El PSUC a les Terres de Lleida (1936-1986) (2014). Pare d’un nen i d’una nena, ha publicat articles en diversos mitjans digitals. Aquesta es la seva primera incursió en la novel·la negra.

  David Marín Rubio (Barcelona, 1974) és periodista, vinculat al diari El Punt Avui des de 1996 fent informació municipal, i des de 2018 al setmanari La República. Des de 2008 viu a la Noguera, des d’on ha publicat les novel·les Mala Lluna (RBA-La Magrana) i Ciutat Fantasma (Llibes del delicte), amb l’escriptora Marta Alòs el llibre de relats eròtics Amb X de sexe (Pagès Editors) i ha participat en els reculls de relats Assassins de Ponent (Llibres del delicte), Contes de terror (Apostroph) i Barcelona, viatge a la perifèria criminal. (Crims.cat). És professor de redacció periodística a la UdL i ha col·laborat a l’Escola d’Escriptura de Lleida.