Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Dones que viviu en la tempesta

More Views

Writer

Dones que viviu en la tempesta

 • Writer: Gas de Cid, Maria
 • ISBN: 978-84-1303-442-3
 • 144 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 230 mm
 • Collection: Lo Marraco Nº 395
 • Release date: February 2023
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €15.00
  Una esgarrifança la sacseja i se li endureix el rostre, l’Alice s’adona que la noia és ara molt lluny i que, sense pretendreho, li ha despertat uns dimonis que s’assemblen molt als d’ella. Entreveu que són uns fils idèntics els que les lliguen a la mateixa xarxa. Li prem el braç suaument. —Passen moltes coses durant el viatge, Joy, no hi pensis més, nosaltres ja hem arribat. La Joy Osayande arriba a Barcelona, el paradís somiat, després d’un llarg viatge per l’Àfrica i exerceix la prostitució als carrers fins que pugui tornar els diners que ha costat el viatge. Quan la seva amiga, l’Alice, desapareix, la Joy prova d’esbrinar què li ha passat. Una teranyina es va tancant al seu voltant, i entre la por i la culpa, pren unes decisions que canviaran la seva vida per sempre.

  Una novel·la crua i realista sobre el tràfic de dones el qual té molt poc ressò mediàtic a diferència d’altres zones del planeta. 


  Un volum amb el propòsit que les històries d'aquestes dones siguin conegudes, cridant alhora contra la injustícia i la violència on estan atrapades. 


  Un llibre que ens permet entrar en un mapa de vides que conformen una de les realitats més dures i complexes de la societat i alhora més ignorades. 

  Maria Gas de Cid. Nascuda a Tortosa, actualment viu a Barcelona on ha treballat en diferents àmbits, salut pública, cooperació internacional, comunicació, drets civils i feminisme i igualtat de gènere. Llegeix i escriu històries des de ben petita. Arran d’un càncer al 2017, durant l’aturada laboral forçada, va reescriure les històries desades pels calaixos i en va començar a escriure de noves. Els seus contes han merescut diversos guardons, entre els quals el Premi Planeta Lletra al 5è concurs de relats curts (2018) i Premi RBA al concurs literari d’un final alternatiu per la novel·la Deu negrets d’Agatha Christie (2009). Aquesta és la seva primera novel·la.