Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Un estiu de luxe

More Views

Writer

Un estiu de luxe

 • Writer: Kaurin, Marianne
 • Ilustrator: Rivega, Lorena
 • ISBN: 978-84-1303-383-9
 • 286 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 140 x 200 mm
 • Collection: Nandibú +10 - Nandibú +10, nº 9 Nº
 • Release date: June 2022
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €15.00
  Aquest estiu, l’Ina no anirà de vacances enlloc, però l'últim dia de classe explica als seus companys que ella i la seva mare passaran uns dies al sud en un complex hoteler de somni. «El sud no és cap lloc concret», protesta una de les nenes de la classe. I és ben cert que el sud no és cap país que un pugui assenyalar al mapa del món. Una altra cosa ben certa és que, aquest estiu, l’Ina no sortirà de la modesta cooperativa d’habitatge on viu amb la seva mare. Però podria passar que les vacances que ella preveu que siguin les pitjors de la seva vida acabin sent les millors. Perquè, si un hi rumia bé, el sud pot ser qualsevol lloc, i les bones amistats neixen quan un menys s’ho espera.

  Aquesta obra ha estat guanyadora del prestigiós premi Deutscher Jugendliteraturpreis 2021. 


  Tracta el tema de les desigualtats socials amb molta sensibilitat. 


  Una lectura d’estiu sobre la verdadera amistat, amb grans dosis d’optimisme i de tendresa. 


  Desmenteix el mite que als països nòrdics no existeixen les desigualtats. 


  Traduïda de manera exquisida per Meritxell Salvany, una de les millors traductores del nostre país pel que fa a llengües nòrdiques. 


  Un llibre que farà que els petits lectors se sentin gegants. 

  Marianne Kaurin (Tønsberg, Noruega, 1974) va estudiar escriptura creativa a l’Institut Noruec del Llibre Infantil. Va debutar el 2012 amb la novel·la juvenil Nærmere høst (Abans de la tardor). La novel·la va tenir una acollida excel·lent entre la crítica i va ser guardonada amb el premi que atorga el Ministeri de Cultura de Noruega a les millors obres de literatura infantil i juvenil d’autors debutants. Un estiu de luxe (2018), la seva tercera novel·la, va ser destacada per White Ra· vens el 2019, i ha guanyat un dels premis literaris més prestigiosos del món: el Deutscher Jugendliteraturpreis, l’any 2021.

  Lorena Rivega (Lleida, 1993) és tècnica superior en Disseny i Il·lustració per l’EAM Leandre Cristòfol de Lleida i graduada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, on s’especialitza en el gravat. Ha participat en la revista de còmic Forn de Calç d’Extinció Edicions i és una de les il·lustradores de la novel·la gràfica Padrines, publicada per Pagès editors. Meritxell Salvany és llicenciada en Filologia Anglesa (Universitat de Barcelona 1993) i ha estudiat literatures nòrdiques a la Universitat d’Es· tocolm (1997). Ha traduït diversos autors al català: Tove Jansson, Hen· ning Mankell, Golnaz Hashemzadeh Bonde, Dag Hammarskjöld i Elin Nilsson del suec, Jo Nesbø, Lars Mytting, Maria Parr i Linn Ullmann del noruec, i Marianne Verge i Dorthe Nors del danès, entre d’altres.