Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Les bèsties i la pols

Más vistas

Autor(es)

Les bèsties i la pols

 • Autor: Albanell Tortades, Pep
 • ISBN: 978-84-1303-346-4
 • 296 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 135 x 210 mm
 • Colección: Ciència-ficció Nº 34
 • Fecha de publicación: Febrero 2022
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  20,00 €
  La ciència-ficció de Josep Albanell, que ara podem llegir aplegada en la selecció d’aquest volum, arrenca del malson distòpic de l’holocaust nuclear dels clàssics dels anys cinquanta, continua amb la ironia sobre l’abassegament tecnològic, amplia horitzons amb la irrupció dels nous estímuls dels anys seixanta, admet el contacte al∙legòric amb l’inexplicable, i acaba amb unes greus, madures reflexions sobre la condició humana enfrontada a l’incomprensible, sempre amb una prosa imaginativa i reivindicativa, sempre amb el gust pel llenguatge i per les imatges que permet crear.

  Un volum de consolidació d’un autor dels més grans, que també pot ser una descoberta meravellosa i una incitació a recuperar els altres títols de Josep Albanell. (A. Munné-Jordà). 


  Una antologia de contes que reivindica el mestratge d’Albanell en ciència-ficció, un dels més grans del gènere, i inclou un conte inèdit escrit durant la pandèmia de la Covid-19. 


  Pep Albanell, i també amb el pseudònim Joles Sennell, és molt conegut com a autor de literatura infantil i juvenil i formà part del col·lectiu d’escriptors sota el pseudònim Ofèlia Dracs, juntament amb Miquel Desclot, Carles Reig, Jaume Cabré i Joaquim Soler. 

  Pep Albanell Tortades, nascut a Vic el 1945, va passar la infantesa i l’adolescència a la Seu d’Urgell. És autor d’una prolífica creació literària que va des del gènere infantil fins a un ampli ventall de novel·les, contes i narrativa. La seva obra ha rebut diversos premis, entre altres el Víctor Català 1972 (Les parets de l’insomni), el Sant Jordi 1974 (Pinyol tot salivat), el de la Crítica Serra d’Or 1978 (Ventada de morts), el Nacional Narrativa de Infantil 1990 (La rosa de sant Jordi) o el de la Crítica Serra d’Or de narrativa 1990 (Xamfrà de tardor). En narrativa fantàstica i de ciència-ficció ha publicat, entre altres títols, Qualsevol-cosa-ficció, L’implacable silenci de la pols o Si fa no fa, fals. La seva obra ha estat traduïda a diverses llengües: xinès, anglès, grec, francès, italià, castellà, gallec i èuscar entre altres.