Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Viatge a l'oblit

Más vistas

Autor(es)

Viatge a l'oblit

 • Autor: Ballester Fàbregues, Xavi
 • ISBN: 978-84-1303-331-0
 • 336 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 150 x 230 mm
 • Colección: Lo Marraco Nº 379
 • Fecha de publicación: Febrero 2022
 • Premi Portal de Bové de Narrativa Vila de Montblanc, 2021
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  21,00 €
  Joan Domènech, un home sol amb dos farcells de roba i una sola cama, ha tornat del més profund dels oblits i ara és assegut en un banc a la Barcelona de 1942. Un estúpid rancor de joventut el va condemnar a allistar-se a la Divisió Blava per evitar les represàlies dels militars franquistes quan entren a Valls. Isolat en una travessa eterna i cruenta fins a Leningrad, s’aferrarà al vertader significat de les paraules per preservar el record de la Teresa Font, una miliciana republicana honesta i decidida. Fins a adonar-se que, perdut en una Europa en cendres, potser no ha estat tan sol com es pensava. Un altre home, Dimitry Pavlov, un llenyataire de la taigà siberiana, soldat de l’Exèrcit Roig, ha viscut una vida paral·lela a la seva.

  Una doble narració de dues veus anònimament agermanades. El seu esdevenir construeix una reflexió sobre l’oblit i la memòria, el silenci i el perdó, la compassió i l’odi per no oblidar allò que ens fa humans. 


  COIA VALLS: “Una novel·la fascinant sobre el destí incert de dues vides joves en l’escenari cruent de la guerra, amb un tractament exquisit dels personatges i el paisatge". 

  Xavi Ballester. Nascut a Barcelona el 1974, filòleg hispànic, d’ençà que té ús de raó no surt de casa sense la llibreta per escriure relats i versos al vol, i aprendre de la gent que l’envolta. El 2012 va obtenir el XV Premi de narrativa curta Tinet Ciutat de Tarragona amb el relat Ous Ferrats (Cossetània). El 2016 va publicar el seu primer llibre en solitari, Porexpan i polaroids (Pagès editors), guanyador del Premi 7lletres. El 2019, el conjunt de relats Huir no significa nada (editorial Milenio), van merèixer la Menció especial del XXIX Premio Gonzalo Torrente Ballester. Fou un dels impulsors de la revista literària Rosita (www.revistarosita.com) i actualment el trobareu a la llibreria Obaga (www. obagallibreria.com). Si segueix agafant paper i bolígraf és perquè encara creu en la bellesa del món, perquè no es cansarà mai d’escoltar Purple Rain i perquè el segueix commovent l’elegància de Richard Ford.