Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Calendari 2023

Més vistes

Autor(s)

Calendari 2023

 • Autor: Alins Miguel, Sonia
 • ISBN: 978-84-1303-410-2
 • 15 pàgines
 • 330 x 480 mm
 • Col·lecció: Ars Fugit Nº 10
 • Data de publicació: Octubre 2022
 • Disponibilitat: En existència

  17,00 €
  La tridimensionalitat dels collages fets de capes transparents i varis tipus de materials és, probablement i a hores d’ara, el leivmotiv més valorat que la situa en l’exel·lència internacional. Les obres de dones d’aigua són líquides, transparents i desenfocades, on les figures es troben en estat eteri quan entren a l’espai aquàtic. S’alliberen, s’eixamplen i s’inflen dins un camp mitològic. Sovint es representa a ella mateixa en varis estadis de l’existència i, constantment amb la figura masculina inspirativa i part indissociable de la seva vida, treball i art; el Juanjo Barco. Fa de l’amor un dels temes cabdals des d’on explora en l’expressivitat d’emocions i sentiments, de forma desacomplexada i amb gran càrrega simbòlica. També entra en temes socials com el feminisme, anant des de la seva arrel plasmant-hi idees a través de composicions historiades. Així mateix, descriu situacions del mon actual que interpreta amb crítica ferma i conmovedora. Ho fa sempre a través de figures humanes sobredimensionades en escenaris naturals onírics i, habitualment amb narracions al·legòriques.

  Presentem el calendari Pagès Editors 2023 dedicat a Sonia Alins amb la voluntat de donar a conèixer la seva faceta artística més personal, íntima i sincera. 


  En deu anys, Sònia Alins ha sumat una trentena de premis internacionals dels que en destaquen vàries Medalles d’Or; en dues ocasions a Le Salon des Beaux Arts de París; dues a The Society of Illustrators de Nova York; tres Award of Excellence del Communication Arts Illustration de California i; un Global Illustration Award de la Fira del Llibre de Frankfurt.

  Sònia Alins Miguel (Lleida, 1974) Llicenciada i Postgrau en Belles Arts a Salamanca i, Postgrau en Il·lustració a l’UAB de Barcelona. Nascuda i crescuda a Ponent, a igual distància entre la mar Mediterrània i el Pirineu, l’aigua i la natura li han atorgat les eines més consistents per a esdevenir una figura artística de narració poètica. També a mig camí entre el surrealisme i el romanticisme, es reconeix influenciada i captivada pel llegat dels artistes del territori; Miró, Dalí, Picasso, Goya, Barceló... així com per les obres d’Ives Klein, Joseph Cornell o Tamara Lempicka.