Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Calendari 2024: Carles Porta a l'estudi

Més vistes

Autor(s)

Calendari 2024: Carles Porta a l'estudi

 • Autor: Porta Garcia, Carles
 • ISBN: 978-84-1303-497-3
 • 15 pàgines
 • 330 x 480 mm
 • Col·lecció: Arts Fugit Nº 11
 • Data de publicació: Octubre 2023
 • Veure primeres pàgines
 • Disponibilitat: En existència

  19,95 €
  Tenim davant la fórmula assaig i error, l’exploració per a generar emotivitat, moviment i volum a cada situació i instant tot engendrant éssers sobre paper. Són traços aparentment senzills i visualment lleugers en el llarg camí de donar força a l’expressivitat. Formes extravagants on els personatges, extremadament llargueruts, tal vegada estrafolaris i d’ulls francs i enormes, busquen narrar l’escena amb precisió. Moments articulats amb línies que naveguen entre la innocència, felicitat, tendresa i fi ns i tot rebel·lia en un entorn de paisatges idealitzats. És l’exhibició de l’il·lustrador en ple acte de servei a la creació. I en aquest exercici se’ns descobreix també la tècnica i desimboltura de l’artesà. A la vegada, paisatges, objectes i entorns situaran plenament a qui tingui ganes de jugar a observar, descobrir, somriure i imaginar.

  L'edició per al 2024 del Calendari Anual de Pagès editors va dedicat a Carles Porta i es tracta d'una mostra de treballs en procès o esbossos.


  14 composicions de projectes personals de futur, lliures, inèdits, desconeguts i íntims que estan immersos en un dilatat procés de creació sine die. Tot i que alguns estan finalitzats, en gran part són la prèvia en estat inicial avançat, però inacabats.

  Carles Porta Garcia (Lleidatà nascut a Madrid, 1963). Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Actualment és professor a l’Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol de Lleida després de 30 anys de carrera professional com a autònom en el camp de la il·lustració, el disseny gràfi c i l’animació