Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Cuina catalana contemporània

Més vistes

Autor(s)

Cuina catalana contemporània

  • Autor: Rúbies, Joan Antoni
  • ISBN: 978-84-9779-257-8
  • 120 pàgines
  • Tapa rústica amb solapes
  • 115 x 260 mm
  • Col·lecció: Catxipanda Nº 16
  • Data de publicació: Abril 2005
  • Disponibilitat: En existència

    11,00 €
    Cuina catalana contemporània aplega un conjunt de receptes que traspuen l'estil personal del xef Joan Antoni Rúbies, a cavall entre el classicisme i l'avantguarda, amanides amb tocs mestissos, tan pràctics per al professional de la restauració com per al particular amb inquietuds de superació als fogons de casa.

    Opinions del client

    Escriviu la vostra pròpia opinió

    Esteu valorant: Cuina catalana contemporània

    Com qualifiqueu aquest producte? *

    Valoració: 0/5
    Puntua: