Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Desgana / Absències

Més vistes

Autor(s)


Desgana / Absències

 • Premis de textos teatrals per a espectacles de petit format

 • Autor: Moreno Bosch, Eva ; Pou Llavina, Roger
 • ISBN: 978-84-1303-110-1
 • 140 pàgines
 • Tapa rústica
 • 110 x 210 mm
 • Col·lecció: Teatre de Butxaca Nº 36
 • Data de publicació: Setembre 2019
 • Veure primeres pàgines
 • Disponibilitat: En existència

  12,00 €
  Desgana. Un hivern fred, un hivern de postguerra, un hivern que es presenta més cru per als vençuts. Una guerra que ha canviat una societat, que ha canviat les famílies, les relacions d’abans i les d’ara. Dues visions contraposades, dues cosmovisions, il·lusions que s’esvaeixen en la boira del moment històric. Quatre personatges, quatre maneres d’entendre la vida en un hivern fred, quatre vides marcades per la desgana.

  Absències. Per a Salvador, un jove postrat en una cadira de rodes i amb una capacitat per a la matemàtica extraordinària, Marta, una mestra de la nova escola que li fa de tutora, és l’únic enllaç amb el món social. Quan entenen que la seva relació va més enllà d’una simple amistat, els fets sobrevinguts de la guerra truncaran les seves vides.

  Dues peces de teatre que descriuen el territori de la província de Lleida. 


  Aquests textos han guanyat les dues primeres convocatòries del Concurs de Textos Teatrals per a Espectacles de Petit Format, certamen organitzat per Saó de Ponent Mollerussa amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa. 

  Roger Pou Llavina. Llicenciat en Història, UB. Estudis de Postgrau de Teatre i Educació per l’Institut del Teatre. Lligat des de petit al món del teatre, comença a dirigir companyies de nens i joves, fet pel qual començarà a escriure.És autor de més d’una vintena de títols per a joves i nens i ha rebut el Premi Bell-lloc de Teatre juvenil de Sant Pere de Ribes, 2009, amb l’obra El misteri del museu. Des de 2005 és director d’un Taller de Teatre a Arenys de Mar.

  Eva Moreno Bosch. Entén l’escriptura com una llibertat. Als 14 anys obté el seu primer guardó literari. Escriu narrativa, poesia i teatre i acumula prop de cinquanta reconeixements, entre els quals destaca la menció Mestra en Gai Saber dels històrics Jocs Florals de Barcelona Sants. Ha experimentat el teatre des de la interpretació i la dramatúrgia. D’inquietud polifacètica, com a educadora i gestora cultural ha dinamitzat biblioteques escolars i centres culturals. Comparteix part de la seva obra al seu blog Vers al cove.