Tel. +34 973 23 66 11

[email protected]

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

El convit del Tirant

Més vistes

Autor(s)

El convit del Tirant

  • Cuina i comensalitat, de l'Edat Mitjana a Ferran Adrià

  • Autor: Fàbrega, Jaume
  • ISBN: 978-84-9779-520-3
  • 128 pàgines
  • Tapa rústica
  • 135 x 210 mm
  • Col·lecció: Argent Viu Nº 92
  • Data de publicació: Juny 2007
  • Disponibilitat: En existència

    11,00 €
    Darrere la cuina de Ferran Adrià hi ha un país i una història? Com menjaven i com es comportaven a taula els personatges de Tirant lo Blanc, els reis, els religiosos i els burgesos medievals? Qui va ser Mestre Robert, el cuiner més famós del seu temps? Per què mengem el que mengem? Què tenen a veure els menjars amb la religió, la classe social, el gènere? Quines són les normes de comensalitat en les diverses cultures? Què té a veure la cuina amb la dieta i el sexe? Totes aquestes preguntes, i moltes més, troben resposta en aquest brillant i suggestiu assaig de Jaume Fàbrega, escrit amb un estil alhora rigorós, àgil i divertit.