Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

El refugi dels dies

Més vistes

Autor(s)

El refugi dels dies

 • Autor: Vidal Culleré, Vidal
 • ISBN: 978-84-1303-358-7
 • 272 pàgines
 • Tapa rústica amb solapes
 • 150 x 210 mm
 • Col·lecció: Monografies Nº 128
 • Data de publicació: Març 2022
 • Veure primeres pàgines
 • Disponibilitat: En existència

  19,00 €
  Pensats com a notes d’un dietari, els textos breus d’aquest llibre aborden les sensacions, els sentiments, els temors i les vivències quotidianes de l’autor durant la pandèmia pel coronavirus. Una època convulsa de les nostres vides, plena de d’incògnites i perills, en què cadascú procurava refugiar-se en allò que el feia sentir menys amenaçat o vulnerable i el distreia d’una situació incerta, pesadíssima, força cops angoixant. La música, les pel·lícules, les lectures, la pintura, els passeigs, la ciutat, el mar, la muntanya, el camp, els viatges, les filles, els amics, l’amor sobrevingut, la soledat en els temps més foscos de confinament estricte i moltes altres qüestions són tractades per Vidal Vidal amb tendresa i ironia, fins i tot de vegades amb humor, de tant en tant també amb un punt d’erudició suportable.

  Dietari intimista i sentimental de dos anys llargs de pandèmia. 


  Hi trobareu textos breus on la lectura, la música, els viatges i l'amor esdevenen un refugi personal enfront l'amenaça coronavírica. 

  Vidal Vidal va nàixer en 1958 a ca l’Antina, d’Arbeca, a les Garrigues, i viu des dels trenta anys a Lleida, ciutat que al tombant de segle va convertir en protagonista de la seva monumental crònica La ciutat de l’oblit, cinquè volum de la sèrie Les rutes de Ponent. Llicenciat en Dret i funcionari de la Generalitat que durant els moments més crítics de la pandèmia de covid-19 s’hi va haver d’arremangar. Des de 1987 ha publicat unes 7.000 columnes de premsa, la majoria al diari Segre, però també a l’Avui i Presència, entre d’altres periòdics, i una vintena de llibres, els darrers dels quals la novel·la Nit endins, la tria d’articles Lleidaferit i els reculls de relats La meitat de zero i Una casa blanca i altres cases. També ha figurat als catàlegs de Proa, Pòrtic i Planeta.