Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Emma. La petita dragona d'Orient

Més vistes

Autor(s)


Emma. La petita dragona d'Orient

 • Autor: Cabrol Espinal, Marta ; Molist Sadurní, Pep
 • Il·lustrador/s: Cabrol Espinal, Marta
 • ISBN: 978-84-1303-401-0
 • 44 pàgines
 • Tapa dura
 • 185 x 185 mm
 • Col·lecció: Nandibú - Petit Nandibú nº 17 Nº
 • Data de publicació: Octubre 2022
 • Veure primeres pàgines
 • Disponibilitat: En existència

  13,00 €
  L’Emma té una boca per llançar FOC, dues ales per volar per l’AIRE, quatre potes per caminar per TERRA i un munt d’escates per nedar per l’AIGUA.

  El drac és un animal que, en algunes cultures, aglutina i domina els quatre elements: terra, aigua, foc i aire. Per aquest motiu llença foc, té ales, té escates i té potes. A més a més, protegeix i atrau la bona sort.


  La vida quotidiana de l’Emma, la petita dragona d’Orient, ens és narrada en un poema format per quatre estrofes que estan lligades als quatre elements que representa la dragona i a les quatre estacions.


  Les il·lustracions de Marta Cabrol són plenes de detalls i de tendresa, amb un traç i unes tonalitats que conviden al recolliment, fent d’Emma un conte de bona nit ideal.


  Rights Sold to Italian

  Pep Molist: Vaig néixer el 1965 a Manlleu. Soc bibliotecari i he treballat sempre en àrees infantils de diverses biblioteques públiques, actualment a la Biblioteca del Casino de Manresa. La feina i l’afecció per la lectura m’han portat a tibar diversos fils del binomi format per llibres i infants: a llegir literatura infantil i juvenil; a recomanar-la com a bibliotecari i també com a crític —col·laboro al Quadern, suplement d’El País; he dirigit la revista Faristol especialitzada en literatura infantil durant més de deu anys i soc un dels integrants de Llibres al replà—, i a escriure-la. Compto amb més de 80 obres de literatura infantil publicades i amb alguns premis destacats, com el premi Crítica Serra d’Or i el Premi Hospital Sant Joan de Déu de conte infantil.

  Marta Cabrol: Vaig néixer el 1976 a Sabadell i des de ben petita vaig començar a dibuixar als marges de tots els papers que tenia al meu abast. A part, el fet que la meva mare treballés en una biblioteca on m’hi passava les tardes mirant tot de contes va ser determinant per crear en mi una sensibilitat especial pel món de les imatges i de les històries. Vaig estudiar disseny gràfic i m’hi vaig dedicar uns quants anys, fins que, després de fer un postgrau d'il·lustració, vaig començar a treballar com a il·lustradora. I és així com, des de llavors, m'he dedicat totalment a aquesta professió, treballant tant aquí com a l'estranger.