Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

L'apotecari

Més vistes

Autor(s)

L'apotecari

 • Autor: Moix Maré, Enriqueta
 • ISBN: 978-84-1303-456-0
 • 334 pàgines
 • Tapa rústica amb solapes
 • 150 x 240 mm
 • Col·lecció: Proses Nº 137
 • Data de publicació: Març 2023
 • Veure primeres pàgines
 • Disponibilitat: En existència

  22,00 €
  L’apotecari Ramón Pamies, fill d’Olost, es troba sense feina i decideix viatjar per tot Espanya cercant noves experiències. Arriba a Barcelona on treballa en una apotecaria del barri de la Ribera fins a la guerra de Successió, en què es posiciona com austriacista, fet que l’aboca a la misèria i a la humiliació. En construir-se la Ciutadella marxa lluny de Barcelona i, errant pels camins, arriba al poble de Plimen. Hi troba feina i una llar, però per continuar prosperant es veu obligat a adaptar-se a la repressió de Felip V. Amb el temps arribarà a aconseguir el benestar desitjat fins que, sense voler, es veu involucrat en una sèrie d’esdeveniments socials, polítics i econòmics que l’afecten a ell, a la seva família i als seus negocis.

  Enriqueta Moix és una activista cultural de les comarques tarragonines, en espacial de la Conca de Barberà. 


  Amb més d’una quinzena de llibres a les seves esquenes, l’autora recull en aquesta història les peripècies d’un jove apotecari a la Catalunya i Espanya del segle XVIII. És un llibre que interessarà particularment als amants de la novel·la històrica. 


  Una novel·la àgil, de ràpida lectura i d’aquelles que el lector no pot deixar anar. Altament addictiva.

  Enriqueta Moix Maré, (Montblanc, 1961). Escriptora i poeta. Ha obtingut una trentena de reconeixements literaris, com el Premi Grau Miró (2006), Premi de poesia Foment martinenc (2014), Premi de poesia Sagrada família (2016), Premi de narrativa curta de la Vila de Flix (2020). Ha publicat entre altres llibres col·lectius, els poemaris Empremtes al glaç, Esglaons de pètals, Capvespre al parc, Mis pies descalzos, Efectes col·laterals, Desfent camí, Crepuscles primaverals i Musicologia aplicada. Pel que fa a narrativa, és autora de Una diva entre boires, Remembrances d’una existència, El secret del refugi del llop, Pedaç a pedaç, El darrer llegat i Les cartes del celler.