Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

L'univers divers

Més vistes

Autor(s)

L'univers divers

 • Autor: Bellart Castellví, Alba
 • Il·lustrador/s: Usón Bellart, Núria
 • ISBN: 978-84-122788-6-6
 • 50 pàgines
 • Tapa rústica amb solapes
 • 180 x 210 mm
 • Col·lecció: Grama Nº
 • Data de publicació: Abril 2021
 • Disponibilitat: En existència

  10,00 €

  L’univers divers pretén visibilitzar, conscienciar i canviar la mirada davant el món de les malalties minoritàries. Aquest llibre, especialment adreçat a nens i nenes de sis a dotze anys, conta que els alumnes d’una escola de primària celebren Sant Jordi i fan un concurs literari dedicat a les malalties rares o infreqüents sota el lema: «L’univers divers». Cada curs, des de primer fins a sisè, elabora un conte diferent, però amb un denominador comú: el protagonista té una malaltia d’aquest tipus. Aquest personatge, ple d’heroïcitat i gran valentia, viu una petita història sorprenent i, al final, acaba brillant a la seva manera!


  És un projecte amb una finalitat solidària: tots els beneficis obtinguts per la venda d’aquest llibre es destinaran a la recerca en malalties minoritàries realitzada per personal investigador de l'IRBLleida. Gràcies a la compra d’aquest exemplar, contribuireu perquè la mirada integradora i l’aposta per la recerca avancin per una senda compartida. Aquesta actitud ajudarà que els infants afectats i les seves famílies tinguin un horitzó més esperançador i deixin de viure aquestes malalties amb tanta solitud.

  Alba Bellart Castellví (Tàrrega,1968). Mare d’una filla amb una malaltia minoritària i amb inquietuds de trobar unes millors respostes per aquest tipus de patologies: recerca i una nova mirada. Mestra i logopeda. Tota la seva vida laboral ha exercit de mestra de reforç en l’acadèmia privada Centre d’Ensenyança Personalitzada en la seva ciutat natal. Li ha agradat molt practicar la microensenyança seguint el lema: «És el mètode el que s’ha d’adaptar a l’alumne, i no a l’inrevés.» Li ha agradat escriure aquest llibre com a eina terapèutica i transmetre tot allò que coneix sobre aquest tema. I, a més a més, és un altre petit gest solidari, perquè la vida de les persones afectades i les seves famílies pugui estar plena de més esperança.