Tel. +34 973 23 66 11

[email protected]

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

La cuina de l'horta. La cuina de casa

Més vistes

Autor(s)

La cuina de l'horta. La cuina de casa

  • Autor: Varios autores
  • ISBN: 978-84-9779-029-1
  • 128 pàgines
  • Tapa rústica
  • 210 x 210 mm
  • Col·lecció: Vària Cuina Nº 2
  • Data de publicació: Juny 2003
  • Disponibilitat: En existència

    10,00 €
    Com és la cuina de l'horta? Una cuina feta aprofitant els productes de casa, el que dóna l'hort, el corral i el tros, que aprofita, també, allò que proveeix espontàniament l'entorn com poden ser els caragols i caragolines, les ortigues o les móres i allò que es pot obtenir, amb més esforç, del riu o del bosc, com els crancs -que algun en queda- o la llebre. Una cuina atenta al calendari de la natura que posa a la taula allò acabat de collir o l'animal que la vigília es va fer passar a millor vida i que s'estalvia els additius dels aliments processats per la indústria i emmagatzemats en el supermercat. Una cuina local enfront de la cuina global que no té en compte ni regions ni estacions.