Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Quin sabor té un "Sumol" a 2.200 metres d'altitud?

Més vistes

Autor(s)

Quin sabor té un "Sumol" a 2.200 metres d'altitud?

  • Xarxes, identitat i integració dels portuguesos emigrats a Andorra

  • Autor: Matias Santos, Magda
  • ISBN: 978-84-9779-667-5
  • 402 pàgines
  • Tapa rústica amb solapes
  • 160 x 220 mm
  • Col·lecció: Sèrie Estudis Nº 107
  • Data de publicació: Setembre 2008
  • Disponibilitat: En existència

    22,00 €
    Les migracions són processos de civilització amb segles d'existència. Beure una ampolla de Sumol a Andorra és una perfecta iconografia de les migracions actuals, configurades per una accentuada mundialització dels mercats i d'una miscel·lània cultural. Aquest estudi sociològic ens ensenya la fascinant història de l'emigració portuguesa per endinsar-nos a les particularitats del fenomen migratori portugués a Andorra. Quin és aquest 15% de la població andorrana actual? Per quines raons han vingut? A quines activitats professionals es dediquen? Com i on viuen? Participen a les activitats socioculturals de les seves parròquies? Quin somnis tenen? Què pensen del país que els acull?
    Magda Matias Santos va néixer a Portugal en 1976. Va disfrutar d'una beca Erasmus a la Universitat Autònoma de Barcelona, on va treballar i viure durant quatre anys. Es va llicenciar amb distinció en Sociologia a l'Insituto Superior de Ciêncies do Trabalho e da Empresa (ISCTE), a Lisboa. En l'actualitat, coordina un projecte innovador: ensenyament d'expressió dramàtica a les escoles públiques portugueses (d'ensenyament bàsic).

    Opinions del client

    Escriviu la vostra pròpia opinió

    Esteu valorant: Quin sabor té un "Sumol" a 2.200 metres d'altitud?

    Com qualifiqueu aquest producte? *

    Valoració: 0/5
    Puntua: