Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Tot el que sap l'Alejandro

Més vistes

Autor(s)

Tot el que sap l'Alejandro

 • Autor: Pi Andreu, Andrés
 • Il·lustrador/s: Castro Enjamio, Luis
 • ISBN: 978-84-1303-094-4
 • 112 pàgines
 • Tapa rústica amb solapes
 • 170 x 240 mm
 • Col·lecció: Nandibú - Nandibú Singular 08 Nº
 • Data de publicació: Maig 2019
 • Veure primeres pàgines
 • Disponibilitat: En existència

  15,00 €
  “Ja n’estic tip, que els grans em diguin que no tinc ni idea de res. Així que penso escriure totes les coses que he vist amb els meus ulls i que he sentit amb les meves orelles. També apuntaré tot el que em vingui al cap cada cop que em passi o que trobi alguna cosa interessant. Per tant, quan em facin callar, trauré el quadern amb tot d’apunts de la meva vida i els ensenyaré que, per poca cosa que sigui, i tant si en tinc, d’idea, de la vida! Bé han de saber com veig les coses. Amb aquest quadern aconseguiré canviar el color espantós de les parets de casa i altres coses importantíssimes. No tindran més remei que escoltar-me.” Tot el que sap l’Alejandro ja és un clàssic de la literatura infantil llatinoamericana. Ple d’humor, de tendresa i de fondària, narra la vida d’un nen de vuit anys i mig que es cansa que els adults li diguin que no sap res de la vida.

  L'obra té 99 capítols d'atractiu llenguatge, propi de nens desperts i intel·ligents, àvids de saber i conscients de la seva pròpia realitat. 


  Un gran regal per a qualsevol nen de l'edat del protagonista. Però també per a tothom. 


  Descobrir el poder de l'escriptura per créixer, per sentir, per somiar, per anhelar i transformar, per estimar i decidir.


  Amb il·lustracions creades amb gràcia i desimboltura per Luis Castro Enjamio.

  Andrés Pi Andreu (l’Havana, 1969) és escriptor, pedagog i editor. Ha publicat més d’un centenar de llibres de literatura infantil i juvenil, tant de narrativa com de poesia. A més, ha rebut premis per la seva obra com ara el Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil Edad de Oro, el Premi de la Crítica La Rosa Blanca, el Premi Apel·les Mestres de l’Editorial Destino, el Premi White Ravens de la International Young Library de Munic o la Medalla d’Or del Premi Nacional de Literatura Infantil Campoy-Ada, entre altres. Algunes obres seves s’han traduït a diverses llengües.

  Pels volts de 1962, al Carib es va sentir un crit. Era l’Enjamio, que naixia, i la seva mare va exclamar: Uf, quin descans! De petit, l’Enjamio caçava sargantanes en una barriada de l’Havana per penjar-se-les a l’orella com si fossin arracades. També participava en la guerra d’escopinades. Després es va fer gran i se’n va anar de l’illa a un continent. Déu-n’hi-do, quin canvi! Però es va endur a dins els colors de l’illa. Ara ja no caça sargantanes, sinó que les dibuixa per a editorials. Viu a Eivissa i treballa extensament com a dibuixant il·lustrador.