Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Manual de construcció per a miniarquitectes

Més vistes

Autor(s)

Manual de construcció per a miniarquitectes

 • Autor: Prieto González, Núria
 • ISBN: 978-84-1303-284-9
 • 96 pàgines
 • Tapa rústica amb solapes
 • 165 x 230 mm
 • Col·lecció: Nandibú - Nandibú Singular, 10 Nº
 • Data de publicació: Agost 2021
 • Veure primeres pàgines
 • Disponibilitat: En existència

  15,00 €
  L’arquitectura és una disciplina que conviu amb les persones, però de vegades és difícil entendre com funciona o per què alguns dissenys són d’una forma determinada. Per a això és fonamental entendre com pensaven alguns i algunes arquitectes, però també alguns conceptes bàsics com ara què li passa a un edifici si pateix un terratrèmol o si és possible construir només amb aire. En aquest Manual de construcció per a miniarquitectes es proposa explorar l’arquitectura a través de l’experiència, construint vint-i-un jocs basats en obres d’arquitectes, en algunes obres de l’arquitectura vernacla i en conceptes tecnològics aplicats a la construcció. Cada capítol és un projecte pensat per a petits arquitectes i els seus ajudants. El millor és que quan es dona el final d’obra toca… jugar!

  Aquest manual recull jocs de construcció inspirats en obres i idees desenvolupades per arquitectes reconeguts internacionalment. 


  L’autora té experiència en divulgació, investigació i obra. 


  És un llibre pràctic per jugar, a casa o al camp, que inclou materials senzills i tècniques fàcils per gaudir d’una estona aprenent arquitectura i construcció. 

  Nuria Prieto (Ponferrada, 1985), arquitecta per l’Escuela Técnica Superior de Arquitectura de A Coruña (2009), màster en rehabilitació (2010) i doctora en Arquitectura per la Universidad de A Coruña el 2014. Ha treballat en diversos estudis d’arquitectura espanyols reconeguts. En l’actualitat desenvolupa la seva activitat professional independent com a arquitecta fent projectes públics i privats. Ha desenvolupat els continguts i el muntatge de l’exhibició "Unfinished" per al pavelló espanyol de la XV Biennal d’Arquitectura de Venècia, guardonada amb el Lleó d’Or. Escriu a la revista d’arquitectura Tectónica. Ha desenvolupat projectes de recerca internacionals com "Gaza: Denouncing by Design". En la seva trajectòria destaquen els premis Europan 13 (2015) o la selecció de la seva tesi al X Premi Arquia de Tesis Doctorals (2015). Premio Hume d’Investigació 2016, Fundació Driehaus Runner Up (2017).