Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Eustace

Més vistes

Autor(s)


Eustace

 • Autor: Bach Núñez, Josep-Ramon ; Borrell Moreno "Pere Cabaret", Pere
 • Il·lustrador/s: Borrell Moreno "Pere Cabaret", Pere
 • ISBN: 978-84-1303-191-0
 • 78 pàgines
 • Tapa dura
 • 295 x 180 mm
 • Col·lecció: Diàlegs Nº 06
 • Data de publicació: Juny 2020
 • Veure primeres pàgines
 • Disponibilitat: En existència

  19,00 €
  Josep-Ramon Bach va conéixer Barry Timothy Walker a Nova York, el 1978. Dos anys abans ja havia llegit el seu poemari, Eustace, i en va quedar impressionat. Allà va sortir la idea de les versions que ara, finalment, es publiquen, després d'innumerables correccions. Eustace, com altres versions de Bach, parla amb la veu instintiva de qui ha volgut desaprendre per poder ser poeta. Un poeta que practica una lírica austera, de contundència mineral, que mai no oblida la ironia que ens parla del rebuig vers un món fet a mida de la mediocritat més criminal. Criminal com en els escenaris que Timothy Walker va voler evocar amb el seu Eustace, un heterònim que ens mira des d'un mirall compost, com l'ull d'aquella mosca que ens emprenya però ens fa sentir vius.

  Amb la reinterpretació dels poemes originals, Josep-Ramon Bach vol reflectir la doble personalitat de Barry Timothy Walker." 


  Els poemes inclosos en aquest llibre són una tria personal entre més de 200 poemes de Timothy Walker, nascut al Bronx novaiorquès el 1943. 


  Versos descriptius, molt propers a la prosa poètica, de caràcter lliure i rebel. 

  Josep-Ramon Bach i Núñez (Sabadell, 15 de juny de 1946 - Barcelona, 9 de març de 2020) va ser un poeta, narrador i dramaturg català. Es va donar a conéixer per primera vegada als 18 anys, amb un guardó aconseguit en un certamen convocat per la Secció Universitària del Cercle Sabadellès. Guanyador de nombrosos premis, al seu llibre L'ocell imperfecte va introduir el mite de Kosambi, un narrador de referents xinesos, perses, indis, àrabs i africans, que apareix en moltes de les seves obres posteriors.

  Pere Cabaret és el sobrenom de Pere Borrell. Un dia vaig decidir canviar-me el cognom per donar una empenta a la meva vida. El resultat és que, des d’aquell dia, la meva vida s’ha convertit en un vodevil en tota regla. Actualment, la feina que faig es mou a cavall del dibuix, la música, el teatre i el món de la docència. De vegades, em sento una mica com un drac de molts caps, però sempre trobo el moment adequat en què puc aportar alguna cosa diferent a cada àmbit.