Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

La cuina de la fruita de Lleida

Més vistes

Autor(s)

La cuina de la fruita de Lleida

  • Autor: Varios autores
  • ISBN: 978-84-7935-638-5
  • 112 pàgines
  • Tapa rústica amb solapes
  • 115 x 260 mm
  • Col·lecció: Catxipanda Nº 2
  • Data de publicació: Octubre 1999
  • Disponibilitat: En existència

    11,00 €
    Incorporar la fruita a la cuina, més enllà de les amanides i les postres, és la darrera i imaginativa contribució lleidatana a l'auge actual de la dieta mediterrània. Aquest llibre recull un total de 85 receptes de plats en què la prestigiosa fruita de l'horta de Lleida assoleix un protagonisme principal, combinada amb una rica varietat d'aliments. Plats innovadors i fantasiosos que il·lustren el bon moment actual de la gastronomia lleidatana, signats per 26 dels més renomenats restaurants de la ciutat, que han participat en les "Sisenes Jornades de la Cuina de la Fruita de Lleida".