Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Una família imperfecta

Més vistes

Autor(s)

Una família imperfecta

 • Autor: Roma Balagueró, Pepa
 • ISBN: 978-84-1303-075-3
 • 416 pàgines
 • Tapa rústica amb solapes
 • 150 x 240 mm
 • Col·lecció: Lo Marraco Nº 351
 • Data de publicació: Març 2019
 • Veure primeres pàgines
 • Disponibilitat: En existència

  22,00 €
  Filla gran d’una família burgesa que ha perdut gran part del seu patrimoni, Càndida deixa el seu marit a Madrid i torna a la seva Catalunya natal per acompanyar la seva mare, una dona despòtica i ressentida, cap a la residència on passarà els últims mesos de vida. Els seus únics familiars són l’Àngel, malalt de càncer, i una tieta paterna, la qual durant l’etapa de joventut va exercir de referent sofisticat i alliberador. A mesura que la Càndida va descobrint els secrets que la família ha intentat ocultar durant dècades, assistim a una història d’una saga familiar formada per descendents de la burgesia barcelonina i terratinents de les comarques lleidatanes. Una família imperfecta és una novel·la que parla de dones a les quals l’accés a l’educació i a la cultura no va servir per salvar-se dels seus dimonis familiars, amb els quals sempre s’acaben creuant.

  Relat d'una profunda crisi vital, amb desenvolupament i conseqüències que resultaran reconeixibles per a molts lectors. 


  Una novel·la que parla de dones a les quals l'accès a l'educació i a la cultura no els va servir per a salvar-se d'aquests dimonis familiars que sempre acaben apareixent. 


  Una novel·la tan intensa que converteix l'experiència de lectura en una autèntica catàrsi. 

  Pepa Roma (La Sentiu, Lleida) ha viscut gran part de la seva vida a Barcelona, on va estudiar Filosofia i Lletres, i Ciències de la Informació. Va alternar els estudis amb llargues estades a Londres, Sydney, San Francisco i amb viatges a Àsia i Àfrica, inclosa una volta al mon de dos anys. Ha treballat en alguns dels principals mitjans de comunicació del nostre país, com La Vanguàrdia, Tele/eXpres, El Periódico de Catalunya, TVE, El Globo, Diario16 o El País. Entre les seves obres destaquen Indian Express, guanyadora del Premi Azorín (Planeta, 2011); Mandala, Premi Andalusia de Novel·la (Alfaguara, 1997); Cómo desaparecer sin ser visto (Exadra 1991); i relats com Adiós Estambul, accèssit Premi Antonio Machado 1990. També es autora dels assaigs La trastienda del escritor (Espasa 2003); Jaque a la globalización (Grijalbo, 2001); De profesión periodista (Anaya 2000); Hablan ellos (Plaza & Janés, 1998). Fou editora de Ser HombreModelos de mujer de Plaza & Janés.