Falta poc per Nadal i volem fer-vos unes recomanacions, per si teniu pensat regalar o regalar-vos cultura.

El nostre catàleg és ple de llibres interessants, però hem fet una petita tria amb les darreres novetats.

 

 

1- 'Neuromàntic' és la primera novel·la de l’estatunidenc William Gibson, un dels escriptors de ciència-ficció més influents del món. Publicada el 1984, és una obra de culte dins del gènere que no podia faltar a la nostra col·lecció porpra i plata.

+ INFO http://ow.ly/Fucj50CLFh9

 

2- Conegut com a poeta i narrador, Joan Barceló i Cullerés també va conrear el #teatre. El 2020, en el marc de la celebració de l’Any Barceló, aquest volum és dedicat al seu teatre, a les tres obres publicades per l'escriptor entre 1977 i 1984.

+INFO http://ow.ly/Gzbs50CLFfD

 

3- L'Anna Aguilar-Amat Castillo construeix un poemari on #poesia i bellesa es veuen destronades per una vida portes endins excessiva. 'L'Efecte Morgana' ens proposa tornar a l'epicentre del femení a partir de les 30 missives enviades des de l’illa d’Avalon.

+INFO http://ow.ly/KPWA50CLFqM

 

4- 'Objectes perduts', és una novel·la negra de Quico Vilaro protagonitzada per en Mateu, un executiu desterrat a l’oficina d'objectes perduts, on porten a qui no volen enlloc.

Allà s’enamorarà d’una enigmàtica brasilera que fuig d’uns traficants.

+INFO http://ow.ly/lUQJ50CLFJg

 

5- Albert Figueras signa aquesta novel·la negra protagonitzada per un detectiu que malviu resolent casos d’espionatge industrial i delictes ecològics i que es veu embolicat en una trama que posa al descobert la xarxa de manters de Barcelona.

+INFO http://ow.ly/AN2s50CLFZM

 

6- 'Avui és demà' inclou les reflexions i experiències de deu joves que, havent viscut la pandèmia des de llocs decisius, han tingut la valentia i generositat d’opinar sobre què es necessita per omplir el món d’esperança i il·lusió.

+INFO http://ow.ly/Whep50CLHaR

 

7- L’ecologista María González escriu aquest llibre de relats breus amb il·lustracions de Virginia Pedrero. "Potser el nostre futur depèn dels verbs als quals dediquem el nostre temps. Destruir o cooperar. Contaminar o cuidar. Acaparar o repartir....".

+INFO http://ow.ly/a8jN50CLHrL

 

8- Pagès Editors dedica cada any el seu calendari a un artista reconegut de les Terres de Ponent. En aquesta ocasió recull obres de la pintora lleidatana Mercè Humedas Parés, amb un bagatge de més de 1.200 peces d’oli i acrílic en vint-i-cinc anys.

+INFO ow.ly/vB7M50CLGXL

 

Per Nadal, regala llibres, regala cultura